pohanka-s-houbami-352x198.jpg

Pohanka s houbami a petrželkou

Pohanku nasypeme do hrnce, zalijeme studenou vodou a necháme ½ hodiny stát. Mezitím očistíme a na plátky nakrájíme houby. Pohanku povaříme 2-3 minuty, oheň vypneme a přikrytou pohanku necháme ještě stát asi 10 minut. Na sádle zesklovatíme nakrájenou cibuli, přidáme houby, prolisovaný...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist