pohanka-s-houbami-352x198.jpg

Pohanka s houbami a cuketou

Pohanku spařte vařící vodou. Potom ji nasypte do kastrolu, zalijte vodou, aby byla asi 1 cm potopena a zvolna ji vařte zakrytou poklicí asi 5 minut. Odstavte a nechte dojít. Na pánvi rozehřejte 2 lžíce oleje, nasypte do něj drobně nakrájenou...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Zaujímavý a zdravý recept.

    l
    lidka2

    zajímavý recept, ale s podobným jídlem bych doma neuspěla

    nova2

    Super tip – určitě vyzkouším.

    b
    Božena Brázdilová

    Pohanka s houbami a cuketou asi by mě to doma nejedli.

    l
    lidka2

    Jsme na tom stejně – i když věřím, že je to zdravé a snad i dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist