Plněný gothajský salám hermelínem

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Připravené plátky gothaje by měly být asi 1‚5 cm silné. Pomocí vykrajovátka vykrojíme střed každého plátku (zbylý salám můžeme využít např. do ražniči). Na pánvi rozehřejeme olej. Kolečka salámu osmažíme z jedné strany. Zatím...

Diskuze

4 komentáře

    l
    ladouch

    Určitě to zkusím, gothaj mě nevadí.

    k
    krockovapavla

    NO mě za prvé vůbec gothajský salám nechutná bohužel, fujky:(

    l
    lucik21

    u nás bych s gothajem nepochodila

    x
    xxkouckaxx

    Plněný gothajský salám hermelínem – tak tohle je parádní recept , rozhodně vyzkouším !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist