Plněný gothajský salám hermelínem

Suroviny

salám Gothaj
10 plátků
vejce
1 ks
sýr Hermelín
1/2 balení
olej na smažení
trocha kečupu

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Připravené plátky gothaje by měly být asi 1‚5 cm silné. Pomocí vykrajovátka vykrojíme střed každého plátku (zbylý salám můžeme využít např. do ražniči).

Na pánvi rozehřejeme olej. Kolečka salámu osmažíme z jedné strany. Zatím v misce rozšleháme vejce a smícháme je s nadrobno nakrájenou polovinou hermelínu. Lžičkou vkládáme vaječnou směs do vykrojeného středu koleček a smažíme, dokud nezhoustne. Podáváme ozdobené kečupem s čerstvým pečivem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.3.2012 9:32| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist