plnene-zelne-zavitky-na-pivu.jpg

Plněné zelné závitky na pivu se slaninou

Hlávku zelí postavíme košťálem dolů, odřízneme vršek hlávky a vydlabeme, aby stěny hlávky zůstaly silné tak 1 cm (vydlabané zelí použijeme třeba na salát). Mleté maso promícháme s nasekanou cibulí, petrželkou, vejcem, ochutíme kmínem, solí, majoránkou a utřeným česnekem. Směs promícháme a naplníme...

Diskuze

1 komentář

    b
    Bobina1

    Plněné zelné závitky na pivu se slaninou vypadají dost pěkně.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist