piro-ky.jpg

Plněné pirohy se zelím

Kysané zelí dáme vařit a přidáme k němu nakrájenou cibuli osmaženou na rozškvařené slanině. Na vál prosijeme mouku, přidáme vejce, sůl, podle potřeby vodu a vypracujeme těsto. Na pomoučeném vále vyválíme tenkou placku, nakrájíme čtverce, naplníme je hustým uvařeným zelím bez vody...

Diskuze

3 komentáře

    m
    martinnatr

    výborný recept, vyzkouším

    g
    glady

    jen tento recept čtu, už mám na pirožky se zelím chuť, určitě budou výborné.

    l
    ladouch

    Já bych tam přidala ještě kousek slaniny, ale jinak dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist