plnene-kynute-ranecky-352x198.jpg

Plněné kynuté ranečky se slaninou a žampióny

Do hrnku rozdrobíme droždí, přisypeme cukr, přilijeme tři lžíce mléka a přidáme špetku mouky. Rozmícháme, zakryjeme utěrkou a v teple necháme vykynout. Z mouky, kvásku, vejce, soli a zbylého vlažného mléka zaděláme tužší těsto, které necháme v teple pod utěrkou kynout 1 hodinu. Mezitím na...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    nemusí být špatné.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist