Plněné králičí hrudí masem a párkem
Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Hrudník s břišními blánami nasolíme a vytřeme česnekem. Do otvoru v krku vložíme párek, hrudník naplníme sekanou, obalíme břišními blánami a zašijeme. Takto připravené hrudníky dáme na olejem vymazaný plech a dáme péct do trouby. V průběhu pečení potřeme rozšlehaným...
Zajímavé a myslím, že to bude dobré.
super recept. určite skúsim, vypadá dobre
Prodám králičí maso z domácích králíků. Cena 80 Kč za kg. Váha jednoho zabitého a vykuchaného králíky je 1,5 až 2 kg. Popř. mohu prodat živé králíky za 60 Kč/kg. Kontakt email babf@seznam.cz
plněná hruď od králíka je velmi chutný oběd
Protože mám pravidelný přísun domácích „uší“ v dávkách po 4 – 5 kusech, vařím z nich kde co. I toto jídlo, ale vyzkoušel jsem obměnu náplně – vymačkaná hmota z vinné klobásy smíchaná s mraženým hráškem. Taky dobrota…..
jídlo z králíka udělená na jakýkoliv způsob, máme rádi
Plněné králičí hrudí – musí být výborné, k rálíka jsem již dlouho neměla, nyní se mi sbíhají sliny
Tak si jdu objednat králíka a pustím se do práce.Králíka s takovou nádivkou jsem ještě nedělala.
králík s česnekem to je celkem dobrota.
mam rada ,dobre masičko a ne tak tučne.
kráslika jsem už hodně dlouho neměla, většinou dělávala babička, a tento recept je supr .-)
určitě je to pochoutka,myslím,že to vyzkoušíme
vypadá to dobře,škoda jen že u nás nikdo králika nejí 🙁
Zda se to být dost pracný a i chutně,tak snad,abych to vyzkoušela 🙂
mohla by to být dobrota , budu muset rozhodit sítě na vykrmeného domácího králíka !
ale ao velmi dobry recept, na muj vkus moc neokoreneny ale dobry :))
Na mě by to bylo asi složité, jsem jenom průměrná kuchařka (((:
ale málo kdy máme králíka. Teď ho mám slíbeného, takže vyzkouším
my králíka neděláme
vypadá to na dobrotu
bude to dobré, ale já bych tu přípravu asi nezvládla…:-((