Plněné králičí hrudí masem a párkem

Suroviny

hrudníky z králíka s břišními blánami
2 ks
mleté maso
200 g
párky
2 ks
vejce
1 ks
brambory
česnek
3-4 stroužky
sůl dle chuti
pepř dle chuti
kmín dle chuti
olej

Postup přípravy:

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři

králík inspirace fotogalerie

Hrudník s břišními blánami nasolíme a vytřeme česnekem. Do otvoru v krku vložíme párek, hrudník naplníme sekanou, obalíme břišními blánami a zašijeme. Takto připravené hrudníky dáme na olejem vymazaný plech a dáme péct do trouby. V průběhu pečení potřeme rozšlehaným vejcem,olejem, posolíme, pokmínujeme a přidáme syrové brambory nakrájené na plátky. Necháme dopéct doměkka.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.2.2011 7:18| autor: Handale

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist