profimedia-0014114901-352x198.jpg

Plněné cukety a lilky

1. Rýži propláchněte, zalijte ji dvojnásobným množstvím vody, osolte a uvařte doměkka. 2. Cukety a lilky podélně překrojte, dužinu vydlabejte a vydlabané půlky krátce oblanšírujte. 3. Překrojte papriky a vykrojte jaderník. 4. Na pánvi zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte drobně nasekanou dužinu z lilků a cuket,...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist