Plněná vejce hořčicí a pažitkou

Suroviny

vejce
4 ks
rostlinný tuk (máslo)
hořčice
trocha smetany
sůl, pepř, petrželka, pažitka

Postup přípravy:

Vejce uvaříme na tvrdo. Dáme vychladit, oloupeme a rozpůlíme. Vyjmeme žloutky, prolisujeme je nebo rozmačkáme vidličkou a vyšleháme je v misce s tukem. Ochutíme hořčicí, solí, pepřem, můžeme naředit troškou smetany, vmícháme petrželku a pažitku. Směsí naplníme „misky“ z rozkrájených vajíček a ozdobíme petrželkou, paprikou, rajčetem apod.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist