Plněná vejce hořčicí a pažitkou

Suroviny

vejce
4 ks
rostlinný tuk (máslo)
hořčice
trocha smetany
sůl, pepř, petrželka, pažitka

Postup přípravy:

Vejce uvaříme na tvrdo. Dáme vychladit, oloupeme a rozpůlíme. Vyjmeme žloutky, prolisujeme je nebo rozmačkáme vidličkou a vyšleháme je v misce s tukem. Ochutíme hořčicí, solí, pepřem, můžeme naředit troškou smetany, vmícháme petrželku a pažitku. Směsí naplníme „misky“ z rozkrájených vajíček a ozdobíme petrželkou, paprikou, rajčetem apod.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist