pln-na-raj-ata.jpg

Plněná rajčata s parmezánem

Rozehřejte troubu na 200 °C. Připravte si menší pekáček a vytřete jej olejem. Uřízněte vršek rajčat a  vydlabejte vnitřní část. Nechejte je vykapat. Vyškrabanou dužinu nevyhazujte, pokrájejte ji na malé kousky. Stejně tak vydlabejte dužinu z uříznutých vršků a pokrájejte ji. Cibuli nakrájejte...

Diskuze

4 komentáře

    a
    aknela11

    rajčata máme rádi – někdy i místo večeře – je to výborná mňamka..

    j
    jankac

    Plněná rajčata sú výborné.

    l
    lucik21

    Plněná rajčata bych si hned dala

    s
    Stendy

    Plněná rajčata – jako předkrm jsou dobrá.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist