Plněná panenka slaninou a parmezánem

Játra očistíme, a vytvoříme 3 stejné pruhy/hranoly, které v misce prosypeme a jemně prohnětěme s 3 lžicemi směsi koření Francouzské bylinky – odložíme do lednice na cca 1 hodinu. Panenky očistíme, osušíme a podélně nařízneme (NEPROŘÍZNEME !) nejdřív kolmo k prkénku, a pak levou a pravou stranu...

Diskuze

7 komentářů

    g
    glady

    Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.

    x
    xxkouckaxx

    Pochoutka, která se dá jíst i studená – musí být skvělá na obloženou mísu

    k
    krockovapavla

    JEn tento recept čtu a už mám chuť.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to skvěle , ale paneky máme doma spíš na hraní – ta vepřová je pro nás moc drahá

    x
    xxkouckaxx

    páni ! to musí být dobrota – doma jsem panenku nikdy nepřipravovala

    e
    evik56

    Tento recept mě oslovil,jen ho budu muset upravit Játra jím doma jen já.

    a
    Ayushka

    no nevim nevim …. asi bych si dala nejradši jiný recept:)))

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist