Plněná panenka slaninou a parmezánem
Játra očistíme, a vytvoříme 3 stejné pruhy/hranoly, které v misce prosypeme a jemně prohnětěme s 3 lžicemi směsi koření Francouzské bylinky – odložíme do lednice na cca 1 hodinu. Panenky očistíme, osušíme a podélně nařízneme (NEPROŘÍZNEME !) nejdřív kolmo k prkénku, a pak levou a pravou stranu...
Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.
Pochoutka, která se dá jíst i studená – musí být skvělá na obloženou mísu
JEn tento recept čtu a už mám chuť.
vypadá to skvěle , ale paneky máme doma spíš na hraní – ta vepřová je pro nás moc drahá
páni ! to musí být dobrota – doma jsem panenku nikdy nepřipravovala
Tento recept mě oslovil,jen ho budu muset upravit Játra jím doma jen já.
no nevim nevim …. asi bych si dala nejradši jiný recept:)))