Plněná krkovička s čabajkou a česnekem

Krkovičku vykostíme a rozřízneme na velký plát, který naklepeme, osolíme, posypeme jemně nakrájenou cibulí a potřeme masovou směsí. (Mleté maso vymícháme s vínem, solí, kmínem, pepřem a česnekem.) Středem položíme klobásu, přihrneme směs a upevníme masem. Omotáme nití nebo upevníme do pečícího papíru nebo...

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Krkovička v kombinaci s hovězím mletým masem, bílým vínem a čabajkou – je tam samá dobrota

    k
    krockovapavla

    Opravdu výborná a delikátní krkovička.

    x
    xxkouckaxx

    až na to bílé víno je tady samá dobrota – bude to bašta

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle papání vypadá přímo luxusně – hned by se na něj nechala pozvat 🙂 !

    a
    adka123

    toto ked pripravim mojmu manzelovi,tak sa urcite potesi

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist