plnena-jablka-352x198.jpg

Plněná jablka ve slaninovém župánku

Na pánvi orestujte na kostičky nakrájenou slaninu, přidejte drobně nakrájenou cibuli a maso a lehce opečte doměkka. Odstavte, vmíchejte nasekané ořechy a rozdrobenou nivu. Podle chuti osolte a opepřete. Jablka oloupejte, odkrojte horní třetinu, obě strany jablka částečně vydlabejte a naplňte je připravenou směsí....

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist