Pljeskavica pálivá

profimedia-0054594782-1100x618.jpg

Suroviny

mleté maso (polovina telecí nebo jehněčí)

500 g

vejce

1 ks

větší cibule

1 ks

česnek

5 stroužků

feferonka

1 ks

černý drcený pepř

1 lžíce

sůl a olej

podle potřeby

Postup přípravy:

Mleté maso dobře rozšlehejte, rozmíchejte s vajíčkem, vmíchejte sůl, pepř, jemně nasekanou feferonku, jemně nasekanou cibuli a prolisovaný česnek. Směs zakryjte, uložte do chladu a nechte hodinu rozležet. Pak vytvarujte z masa tenké placky velikosti dlaně. Upečte je z obou stran na teflonové pánvi potřené olejem nebo je potřené olejem upečte na grilu. Podávejte s pečivem, zeleninou a různými studenými omáčkami.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.7.2018 2:00

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist