Plastická chirurgie - MUDr. Václav Poláček, CSc.

Na vaše dotazy spojené se zákroky plastické chirurgie, rizicích, rekonvalescenci, doporučeních a všem dalším, co vás zajímá, odpovídá renomovaný plastický chirurg MUDr. Václav Poláček, CSc. působící v Lékařské domě Praha 7. Jedná se o jednoho z nejzkušenějších operatérů, který za svoji činnost získal řadu ocenění. Již mnoho let patří mezi nejuznávanější plastické chirurgy v celé České republice. Pro své výborné operační výsledky je vyhledáván velkým počtem jak českých, tak zahraničních klientů.

Pro psaní dotazu do poradny musíte být přihlášen/a.

Přihlaste se zde

Dotazy

  • Dotaz: Rizika při operaci očních víček

    Dobry den pane doktore, moc by mne zajimalo, na kolik prijde plasticka operace vrchnich ocnich vicek a kdyz ma pacient vysoky krevni tlak, jaka rizika nese pri celkove narkoze ? Moc dekuji za Vasi odpoved S pozdravem Gabina

    Odpověď:

    Dobrý den, riziko je jako při každé operaci zvýšené krvácení. Před zákrokem doporučuji předoperační vyšetření, kde Vám lékař doporučí možnou medikaci na tlak.

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 22.6.2018 14:00 | Komentovat

  • Dotaz: Odstranění jizvy na horním rtu

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik by stálo odstranění jizvy na horním rtu. Jizva je vystouplá a díky ní je ret lehce nesymetrický. Děkuji. Jitka

    Odpověď:

    Dobrý den. Cenu v tomto případě, bohužel, nelze stanovit bez osobní konzultace. Při té bychom probrali možné varianty řešení.

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 8.6.2018 14:00 | Komentovat

  • Dotaz: Keloidní jizva na čele

    Chtěla bych se zeptat, jestli nepokročila plastická chirurgie. Mám od narození jizvu na čele, keloidní - i k jejich tvorbě mám sklon. Jizva je 34 let stará a když mi bylo cca 18, tak s tím už tenkrát nikdo nic dělat nechtěl, protože po operaci bych mohla mít ještě horší zjizvení. Neexistovalo nic, co by mi pomohlo, kromě silikonových proužků, na které i tak už byla jizva stará. Stále se s tím nedá nic dělat?

    Odpověď:

    Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. S keloidní jizvou Vám mohou pomoci injekce kortikoidů, nebo tzv. kreace, neboli mražení. Nicméně pro lepší posouzení je nutné jizvu nejprve vidět a poté doporučit nejlepší možné řešení. Objednejte se prosím na konzultaci na oddělení estetické dermatologie na tel. Čísle 242 426 437, nebo e-mailem: dermatologie@ld.cz

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 6.6.2018 14:00 | Komentovat

  • Dotaz: Úprava prsou

    Dobrý den, pane doktore. Před 14 lety mi byly preventivně odstraněny prsní žlázy a následně vloženy pod kůži implantáty. Po zhojení mi bylo řečeno, že to nebylo šťastné řešení a ať podstoupím další zákrok a implantáty budou vloženy pod prsní sval.Byla jsem šťastná, že mám operaci za sebou a nemusím se obávat zhoubné nemoci, takže jsem na další zákrok nešla. Prsa od začátku nevypadala dobře, ale v současné době je to již esteticky neúnosné a ráda bych bych si prsa nechala ke své spokojenosti upravit. Mohu se zeptat na přibližnou cenu tohoto zákroku a mohu se u vás objednat? Děkuji Jarka 56 let

    Odpověď:

    Dobrý den. Cenu v tomto případě bohužel nelze stanovit bez osobní konzultace. Při té bychom probrali možné varianty řešení.

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 4.6.2018 14:00 | Komentovat

  • Dotaz: Otok prsu po augmentaci

    Dobrý den, může být 14 dní po augmentaci jeden prs větší než druhý (předtím byly stejné)? Způsobují to otoky? Děkuji mockrát za odpověď

    Odpověď:

    Ano, otok může způsobit zvětšení jen jednoho prsu. Doporučuji klid, chlazení otoku; pokud nedojde ke zlepšení, bude nutné sonografické vyšetření.

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 1.6.2018 14:00 | Komentovat

  • Dotaz: Vyhlazení vrásek

    Dobrý den pane Poláčku, prosím o radu zda je vhodnější u vyhlazení vrásek a povadlé kůže použít metodu Aptos nebo stačí výplně vlastním tukem. Jaké jsou u jednotlivých metod rizika a kolik stojí metoda Aptos a výplně vlastním tukem. Děkuji za odpověď Bobina

    Odpověď:

    Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Jelikož se vše odvíjí od stupně poklesu kůže, jako nejlepší řešení se mi pro tuto chvíli jeví osobní konzultace, během které bych Vám vše dopodrobna vysvětlil, a následně bychom společně nalezli nejlepší možné řešení.  Pro objednání prosím kontaktujte sestřičky na tel. Číslo 242 426 432 nebo 731 503 123. Pokud preferujete elektronickou komunikaci, není problém objednat se i přes e-mail: plasticka.chirurgie@ld.cz.

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 30.5.2018 14:00 | Komentovat

  • Dotaz: Plastika víček – doba rekonvalescence

    Dobrý den, přemýšlím o plastice víček. Jen se toho bojím a hlavně bych chtěla normálně chodit do práce. A také jestli se to po operaci může vrátit. Předem děkuji za odpověď.

    Odpověď:

    Dobrý den. Záleží na druhu práce, který vykonáváte. Obvyklá doba absence v zaměstnání je zhruba 1 týden, pokud můžete v práci nosit tmavé brýle. Máme zkušenosti, že pacientky se zapojují v práci týden po operaci. Operace nezamezí stárnutí obličeje, ale tkáň, kterou odstraníme je odstraněna navždy.

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 28.5.2018 14:00 | Komentovat

  • Dotaz: Plastika v těhotenství?

    dobrý den, jsem v 7 měsíci těhotenství a zajímalo by mě co si myslíte o plastice a jakékoliv jiné úpravě těla při těhotenství nebo kojení?kdy je podle vás nejlepší tento zákrok podstoupit?Je mi teprve 21 Petra.

    Odpověď:

    Dobrý den. Průměrně 6 měsíců po skončení laktace jsou tyto operace možné. Poté doporučujeme nechat vyšetřit prolaktin. Pokud budou hladiny ve fyziologickém rozmezí, není námitek proti operaci prsou. Tyto krevní testy Vám může nechat udělat Váš gynekolog nebo praktický lékař.

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 25.5.2018 14:00 | Komentovat

  • Dotaz: Délka rekonvalescence po rekonstrukci prsu

    Dobrý den, prosím o radu, respektive informaci jak dlouho (zhruba) trvá rekonvalescence a tedy pracovní neschopnost při rekonstrukci prsu (po uplné ablaci) vlastní tkání, tedy břišním lalokem. Mám tuto operaci podstoupit a vzhledem ke dvoum malým dětem musím bohužel vše dopředu "rozplánovat". Velmi děkuji za případnou odpověď.

    Odpověď:

    Dobrý den, raději počítejte se 4 týdny.

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 18.5.2018 14:00 | Komentovat

  • Dotaz: Plastika prsou – cena a rekonvalescence

    Dobrý den,zajímalo by mě na kolik vyjde zvětšení prsou pomocí implantátů, o dvě velikosti-tvar kapky, jak dlouho trvá průmerná rekonvalscence a taky bych nechtěla mít jizvy,slyšela jsem,že se dají implantovat přes bradavku a kde?

    Odpověď:

    Dobrý den. Celková cena za operaci zvětšení prsou s implantáty kapkovitého tvaru (anatomické implantáty Natrelle) je na naší klinice 78.200 Kč. V této celkové ceně je obsažena samotná operace, kapkovité implantáty, celková narkóza, pooperační elastický návlek, 1 noc na klinice po operaci, pooperační kontroly a převazy. Doba rekonvalescence je závislá na Vašem zaměstnání. Pokud jste v domácnosti, nebo máte lehkou práci v kanceláři, je doba rekonvalescence 1 - 2 týdny, v případě fyzicky náročného zaměstnání 3 týdny. Pokud se zvolí technika vložení implantátu dvorcem, řez bývá na dolním okraji dvorce ve tvaru půlkružnice.

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 16.5.2018 14:00 | Komentovat

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist