Plastická chirurgie - MUDr. Václav Poláček, CSc.

Na vaše dotazy spojené se zákroky plastické chirurgie, rizicích, rekonvalescenci, doporučeních a všem dalším, co vás zajímá, odpovídá renomovaný plastický chirurg MUDr. Václav Poláček, CSc. působící v Lékařské domě Praha 7. Jedná se o jednoho z nejzkušenějších operatérů, který za svoji činnost získal řadu ocenění. Již mnoho let patří mezi nejuznávanější plastické chirurgy v celé České republice. Pro své výborné operační výsledky je vyhledáván velkým počtem jak českých, tak zahraničních klientů.

Pro psaní dotazu do poradny musíte být přihlášen/a.

Přihlaste se zde

Dotazy

  • Dotaz: Plastika prsou před těhotenstvím

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda plastika prsou má negativní vliv na případné budoucí kojení. Děkuji za odpověď. M.

    Odpověď:

    Dobrý den, děkuji za Váš dotaz! Co se týče operace prsou před těhotenstvím, záleží na druhu operace. Pokud se rozhodnete podstoupit augmentaci (zvětšení prsou pomocí implantátů), vliv na těhotenství a kojení operace nemá. Pokud se však rozhodnete pro modelaci poprsí, při které Vám lékař musí zasahovat do prsou více, většinou se následné kojení zákrokem znemožní.

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 26.6.2017 14:00 | Komentovat

  • Dotaz: Liposukce po porodu

    Dobrý den, jsem po porodu cca 4 měsíce a nelíbí se mi zaoblené tvary, které mi po porodu zůstaly, bohužel ale jsem docela ,,srab,, abych šla na invazivní liposukci, tak jsem pokukovala po internetu a našla tam liposukci s názvem Kriolipolýza, kde je doslova uvedené, že je srovnatelná s normální liposukcí..co si o ní myslíte, popřípadě jaký přístroj by jste na tuto metodu doporučil?

    Odpověď:

    Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz! Liposukci provádíme na naší klinice pouze klasickou, tedy chirurgickou, cestou. Co se týče kriptolýzy, obraťte se prosím na jakýkoliv kosmetický salon, kde tuto procedůru provádí. Děkuji.

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 23.6.2017 14:00 | Komentovat

  • Dotaz: Keloidní jizvy

    Dobrý den , chtěla bych se jen zeptat jaký je Váš recept na nejúčinější odstranění keloidních jizev(velkých)mám je po operaci hrudníku,chodím na injekce Depo-medrolu,ale nepomáhají-jen uleví od svědění a táhnutí.Myslíte ,že by mohl pomoci laser?nebo jiná metoda? děkuji

    Odpověď:

    Keloidní jizvy se nedají chirurgicky řešit, mají tendenci se na stejném místě opakovat. Touto problematikou se zabývají dermatologové. Bylo by vhodné obrátit se na oddělení dermatologie - v Lékařském domě tel.: 242426437. Tyto jizvy se dají korigovat např. laserem nebo injekční aplikací Depo - Medrolu.

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 19.6.2017 14:00 | Komentovat

  • Dotaz: Zvětšení prsou vyplněním vlastním tukem

    Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je finančně náročný zákrok zvětšení prsou vyplněním vlastním tukem z břišní oblasti? Děkuji H.

    Odpověď:

    Přenos tuku z břicha do prsou, tzv. fattransfer stojí 70 000 Kč. Hospitalizace na klinice 1.700 Kč a pooperační stahovací prádlo 1.500 Kč.

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 16.6.2017 14:00 | Komentovat

  • Dotaz: Problém po operaci horních víček

    Dobrý den.Jsem od února 2015 po operaci horních víček (63 let). Ve vnitřním koutku levého oka mám nepěkné "jelítko". Dle zprávy:projevuje se prolaps orbit. tuku, postupně se zvětšující. Doporučil byste postoupit další operaci? Děkuji. Božena

    Odpověď:

    V tomto případě bohužel nemohu poradit bez osobní konzultace (nebo alespoň fotografie) a pečlivého posouzení, jak bych Vám mohl pomoci. Pokud máte zájem, rád Vás pozvu na osobní konzultaci.

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 14.6.2017 14:00 | Komentovat

  • Dotaz: Metoda APTOS

    Dobrý den! Kolik prosím stojí při použití metody Aptos úprava povislých tváří (kousek od brady se tvoří malé váčky kůže) nebo "vytažení" čela. Je mi 59 let, jak dlouhou takováto úprava vydrží, lze ji dělat opakovaně třeba po pár letech? Není poté výraz obličeje jaksi nepřirozený? Děkuji

    Odpověď:

    Doba trvání APTOSu se popisuje 2 roky, dá se dělat opakovaně nebo je možné jej kombinovat podle potřeby s jinými úpravami.

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 12.6.2017 14:00 | Komentovat

  • Dotaz: Úprava poprsí ve 20ti letech

    Dobry den.Mam 20 rokov a chcela by som si dat upravit a zvacsit tvar mojho poprsia,nemam ich prave najmensie-su to C ,ale chcem aby boli krajsie tvarovane,lebo su nerovnomerne.Je to mozne urobit?ak ano,kolko stoji takato operacia? Dakujem

    Odpověď:

    Ohledně zvětšení prsou většími implantáty u velikosti poprsí C bychom doporučovali přijít se poradit s MUDr. Kulhánkem, který posoudí nález a vysvětlí vhodnost a typ operace, event. implantátů. Cena za augmentaci implantáty Natrelle (v současné době jedny z nejkvalitnějších implantátů na trhu) je na naší klinice 58.200 Kč - včetně jedné noci hospitalizace a speciální elastické podprsenky. Je třeba upozornit na to, že velké implantáty s sebou nesou i větší rizika při a po operaci.

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 9.6.2017 14:00 | Komentovat

  • Dotaz: Mastičky po operaci očních víček

    dobrý den asi za měsíc jdu na operaci s dolními víčky jaký máte názor na mastičku po operaci na mazání AESCIN ? a na modřiny VIATROMB? DěKUJI

    Odpověď:

    Dobrý den. Děkuji za Váš dotaz. Obojí je užitečné, i když ne zázračné. Doporučuje se aplikovat až po zákroku.

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 7.6.2017 14:00 | Komentovat

  • Dotaz: Plastika nosu

    Dobrý den, měla bych pár otázek ohledně plastiky nosu. Mám větší "nosní kost" a trochu křivý nos .Tak dvakrát do týdne mne právě ta kost bolí a vystřeluje směrem nahoru.Myslíte, že by plastika nosu pomohl? Děkuji

    Odpověď:

    Rhinoplatika je výkon, který slouží ke zlepšení tvaru nosu, eventuálně ke zlepšení jeho průchodnosti. Co se týká bolestivosti, není zlepšení prokázáno. Pokud však bolest souvisí s dotykem, je zlepšení pravděpodobné.

    MUDr. Poláček

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 5.6.2017 14:00 | Komentovat

  • Dotaz: Zmenšení prsou a srdce

    Dobrý den, chci se zeptat mám trošku větší prsa a chtěla by sem si je nechat zmenšit,ale riziko je moje srdíčko. A kolik by stála operace a zda na ní přispívají pojištovny? Mockrát děkuju..

    Odpověď:

    Dobrý den. Pokud by se redukce hmotnosti příznivě projevila i na bolestech páteře, lze si vyžádat úhradu pojišťovny. Nutné neurologické, ortopedické a mamologické doporučení. Nejlépe bude, když se osobně dostavíte na naší ambulanci po objednání některou středu nebo pátek.

    Dr. Poláček

    Odpověděl/a: MUDr. Václav Poláček, CSc., 2.6.2017 14:00 | Komentovat

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist