langose.jpg

Placky se zakysanou smetanou

Uděláme kvásek a přidáme ostatní suroviny.Těsto necháme vykynout, tvarujeme langoše a smažíme.Těsto můžeme dát do lednice, kde vydrží jeden týden.

Diskuze

8 komentářů

    j
    jankac

    Langoše robievam podľa tohto receptu, len bez zemiaku. So zemiakom môžu byť ešte lepšie.

    z
    Zuzana2403

    Výhodou tohoto těsta je, že vydrží v lednici a vždy se mohou přismažit dle chuti.

    m
    martinnatr

    taky je dělám, ale všechny recepty mám bez vajec.

    v
    viki11

    Domácí langoše chutnají úplně jinak, než ty u stánků. Čas od času je doma připravuji.

    l
    lidka2

    Langoše milujeme, dělám je celkem často, ale podle zcela jiného receptu. Bez vajec i smetany.

    b
    Bobina1

    Domácí langoše máme opravdu moc rádi.

    l
    lucik21

    domácí langoše jsou nejlepší, můžu doporučit

    g
    glady

    Domácí langoše na nepřepáleném tuku..super.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist