Placky se zakysanou smetanou
Uděláme kvásek a přidáme ostatní suroviny.Těsto necháme vykynout, tvarujeme langoše a smažíme.Těsto můžeme dát do lednice, kde vydrží jeden týden.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Uděláme kvásek a přidáme ostatní suroviny.Těsto necháme vykynout, tvarujeme langoše a smažíme.Těsto můžeme dát do lednice, kde vydrží jeden týden.
Langoše robievam podľa tohto receptu, len bez zemiaku. So zemiakom môžu byť ešte lepšie.
Výhodou tohoto těsta je, že vydrží v lednici a vždy se mohou přismažit dle chuti.
taky je dělám, ale všechny recepty mám bez vajec.
Domácí langoše chutnají úplně jinak, než ty u stánků. Čas od času je doma připravuji.
Langoše milujeme, dělám je celkem často, ale podle zcela jiného receptu. Bez vajec i smetany.
Domácí langoše máme opravdu moc rádi.
domácí langoše jsou nejlepší, můžu doporučit
Domácí langoše na nepřepáleném tuku..super.