Pivovarský hovězí guláš s křenem a protlakem
Maso nakrájíme na úhledné kousky. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme ji na tuku dorůžova. Přidáme mletou papriku, zpěníme ji. Vložíme nakrájené maso, osolíme, opepříme a za stálého míchání osmahneme. Maso podlijeme polovinou vody, přidáme kmín, rajčatový protlak a dusíme pod poklicí....
Pivovarský hovězí guláš s křenem a protlakem je super.
tohle bude výborné, ochutnala bych
guláš ozdobený křenem a cibulkou – tak to bych ráda ochutnala !
Tento guláš je opravdu delikátní a moc dobrý.
nevím, proč je to pivivarský guláš, asi by měl být na pivě, ale pivo tam nikde nevidím
to zní velmi zajímavě, určitě se k tomuto receptu vrátím, abych jej vyzkoušela :-))))))))