Pivovarský hovězí guláš s křenem a protlakem

Maso nakrájíme na úhledné kousky. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme ji na tuku dorůžova. Přidáme mletou papriku, zpěníme ji. Vložíme nakrájené maso, osolíme, opepříme a za stálého míchání osmahneme. Maso podlijeme polovinou vody, přidáme kmín, rajčatový protlak a dusíme pod poklicí....

Diskuze

8 komentářů

    j
    jankac

    Pivovarský hovězí guláš s křenem a protlakem je super.

    m
    martinnatr

    tohle bude výborné, ochutnala bych

    x
    xxkouckaxx

    guláš ozdobený křenem a cibulkou – tak to bych ráda ochutnala !

    k
    krockovapavla

    Tento guláš je opravdu delikátní a moc dobrý.

    j
    jijina

    nevím, proč je to pivivarský guláš, asi by měl být na pivě, ale pivo tam nikde nevidím

    Viky17

    to zní velmi zajímavě, určitě se k tomuto receptu vrátím, abych jej vyzkoušela :-))))))))

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist