Pivní štrůdl s jablky

Těsto: 350-400 g hladké mouky, 1/4 balíčku prášku do pečiva, 100 g 100% tuku, 1 vejce, 80 g cukru, špetka soli, 200 ml 8% piva, mouka na vyválení Náplň: 350-400 g jablek, 100 g cukru, 50 g rozinek, 50...

Diskuze

9 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Pivní štrúdl s jablky – to by mělo být moc dobré , pivo zjemňuje !

    x
    xxkouckaxx

    Pivní štrúdl s jablky – už ten název je zajímavý , bude pěkně křehký

    k
    krockovapavla

    Pivní štrůdl mi opravdu vůbec nechutná:((

    a
    AdeLL

    tenhle štrudl dělá babička a je fakt výborný=)))

    a
    aknela11

    štrůdl jsem jěště nikdy nezkoušela. Moc mě neláká to pivo.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist