Pivní štrůdl s jablky
Těsto: 350-400 g hladké mouky, 1/4 balíčku prášku do pečiva, 100 g 100% tuku, 1 vejce, 80 g cukru, špetka soli, 200 ml 8% piva, mouka na vyválení Náplň: 350-400 g jablek, 100 g cukru, 50 g rozinek, 50...
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Těsto: 350-400 g hladké mouky, 1/4 balíčku prášku do pečiva, 100 g 100% tuku, 1 vejce, 80 g cukru, špetka soli, 200 ml 8% piva, mouka na vyválení Náplň: 350-400 g jablek, 100 g cukru, 50 g rozinek, 50...
Pivní štrúdl s jablky – to by mělo být moc dobré , pivo zjemňuje !
Pivní štrúdl s jablky – už ten název je zajímavý , bude pěkně křehký
Pivní štrůdl mi opravdu vůbec nechutná:((
tenhle štrudl dělá babička a je fakt výborný=)))
štrůdl jsem jěště nikdy nezkoušela. Moc mě neláká to pivo.