pivni-strudl.jpg

Pivní štrůdl s jablky

Do hladké mouky nastrouháme na hrubém okurkovém struhadle polovinu kostky ztuženého pokrmového tuku (Iva, Omega…) a přidáme 16 polévkových lžic piva. Těsto zpracujeme ze začátku příborovým nožem, později rukama až do hladka na vále. Uložíme jej asi na 20 minut...

Diskuze

6 komentářů

    Viky17

    Pivní štrůdl – tak to je lákavá dobrota k posezení u piva nebo vína. Dala bych si říci a nechala se pozvat 🙂

    g
    glady

    a pivní štrúdl má být k pivu a ne ke kávě……… 🙂

    l
    lucik21

    Pivní štrůdl vypadá moc dobře

    g
    glady

    inspirativní receptík….asi jej vyzkouším……

    l
    ladouch

    Jednoduché a moc dobré.

    s
    stana1

    Pivní štrůdl je moc dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist