Pivní kapr smažený v syrovém těstíčku
Porce kapra osolte, opepřete, zakapejte citrónovou šťávou a nechte chvíli odležet. Ze surovin na těstíčko zpracujte hmotu (konzistenci asi jako na palačinky). Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Porce ryby obalte v hladké mouce a pak je namočte v těstíčku a osmažte...
kapra miluju, tohle bude skvělé, super
Kapra moc nemusím,ale tohle těstíčko vypadá zajímavě,tak bych to mohla zkusit.
Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.
Kapr je pro mne snad jediná ryba, kterou nepapám. . .
kapr je mé oblíbení jídlo asi si ho udělám
Do tohoto těstíčka bych místo kapra dala kuřecí steak nebo vepřové maso.
ryby máme velice rádi. Moc ráda tento recept vyzkouším
Recept vypadá zajímavě a bude určitě dobře chutnat.
Vyzkoušíme, uvidíme.
Kapr smažený v pivním těstíčku se sýrem může býrt dobrý,ale vadí mi kosti.Určitě by to šlo i na s jinou rybičkou.
recept vypadá zajímavě, hlavně to těstíčko by nemuselo být špatné
recept vypadá zajímavě, hlavně to těstíčko by nemuselo být špatné
Kapra na pivě jsem už dělal, ale se sýrem to může být ještě lepší.
Je to jiná obměna kapra. Ale vynikající těstíčko se hodí třeba i na kuře.
Kapra také nemáme rádi, vadí nám ty kosti.
U nás doma ryby nejíme, ale to pivní těstíčko se sýrem vypadá zajímavě.