pivni-gulas.jpg

Pivní guláš

Maso nakrájíme na kostky. Na sádle zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme maso a společně smažíme za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule. Během míchání opepříme a okmínujeme. Pak podlijeme troškou vody a asi polovinou piva. Osolíme a pod pokličkou dusíme do změknutí masa. Je-li...

Diskuze

9 komentářů

    a
    aknela11

    před chvílí jsem ho dodělala – zítra bude k obědu..

    m
    martinnatr

    jojo, gulášek bych si dala, dělám často

    e
    Elisa19

    Pivní guláš jsem dosud nezkoušela,ale jistě je chutný.

    l
    ladouch

    Neznám ho, ale určitě udělám.

    g
    glady

    Pivní guláš je skvělá záležitost a ještě vychlazené pivečko k tomu…super

    l
    lidka2

    Pivní guláš je dobrý – a nejlépe když je k němu nebo po něm pivo 🙂

    l
    lucik21

    pivní guláš určitě vyzkouším, podle ingrediencí bude dobrý

    v
    viki11

    Pivní guláš z hovězí kližky je velmi chutný. Už jsem jej i zkoušela z vepřového masa, také je dobrý.

    b
    Bobina1

    Pivní guláš může být dobrý, ale ještě jsem jej nezkoušela.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist