Pivní guláš
Maso nakrájíme na kostky. Na sádle zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme maso a společně smažíme za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule. Během míchání opepříme a okmínujeme. Pak podlijeme troškou vody a asi polovinou piva. Osolíme a pod pokličkou dusíme do změknutí masa. Je-li...
před chvílí jsem ho dodělala – zítra bude k obědu..
jojo, gulášek bych si dala, dělám často
Pivní guláš jsem dosud nezkoušela,ale jistě je chutný.
Neznám ho, ale určitě udělám.
Pivní guláš je skvělá záležitost a ještě vychlazené pivečko k tomu…super
Pivní guláš je dobrý – a nejlépe když je k němu nebo po něm pivo 🙂
pivní guláš určitě vyzkouším, podle ingrediencí bude dobrý
Pivní guláš z hovězí kližky je velmi chutný. Už jsem jej i zkoušela z vepřového masa, také je dobrý.
Pivní guláš může být dobrý, ale ještě jsem jej nezkoušela.