pivni-gulas.jpg

Pivní guláš

Maso nakrájíme na kostky. Na sádle zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme maso a společně smažíme za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule. Během míchání opepříme a okmínujeme. Pak podlijeme troškou vody a asi polovinou piva. Osolíme a pod pokličkou dusíme do změknutí masa. Je-li...

Diskuze

9 komentářů

    a
    aknela11

    před chvílí jsem ho dodělala – zítra bude k obědu..

    m
    martinnatr

    jojo, gulášek bych si dala, dělám často

    e
    Elisa19

    Pivní guláš jsem dosud nezkoušela,ale jistě je chutný.

    l
    ladouch

    Neznám ho, ale určitě udělám.

    g
    glady

    Pivní guláš je skvělá záležitost a ještě vychlazené pivečko k tomu…super

    l
    lidka2

    Pivní guláš je dobrý – a nejlépe když je k němu nebo po něm pivo 🙂

    l
    lucik21

    pivní guláš určitě vyzkouším, podle ingrediencí bude dobrý

    v
    viki11

    Pivní guláš z hovězí kližky je velmi chutný. Už jsem jej i zkoušela z vepřového masa, také je dobrý.

    b
    Bobina1

    Pivní guláš může být dobrý, ale ještě jsem jej nezkoušela.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist