Pivní guláš z kližky

Maso nakrájíme na kostky. Na sádle zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme maso a společně smažíme za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule. Během míchání opepříme a okmínujeme. Pak podlijeme troškou vody a asi polovinou piva. Osolíme a pod pokličkou dusíme do změknutí masa. Je-li...

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Pivní gulášek podáváme s houskovým knedlíkem – to by si táta dal !

    k
    krockovapavla

    Pro milovníky piva je tohle ideální guláš.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to na klasiku , která se vylepší kapkou pivka

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist