syrove-koule.jpg

Pistáciové kuličky se sýrem a parmskou šunkou

Máslo utřeme do pěny s nivou a strouhaným sýrem, lehce opepříme, vmícháme rozetřený česnek a malé kostičky šunky. Vytvarujeme koule, obalíme je v sekaných pistáciích a dáme ztuhnout do ledničky. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

Diskuze

15 komentářů

    Viky17

    Touto dobrůtku bych ráda ochutnala, zvláště kdyby mi ji někto připravil, to bych si dala líbit.

    m
    martinnatr

    dělám podobné, ale obaluji v paprice

    s
    slavuska

    zajímavý nápad, vypadá moc hezky. zkusím

    g
    glady

    Zajímavý recept a určitě to bude dobrota. Vyzkoušíme.

    b
    Brubak

    ta fotografie vypadá naprosto luxusně!

    g
    gensterka

    Tak už jsem koule vyzkoušela a jsou opravdu super, všem doporučuji. Pohoštění na návštěvy nemusí být jen chlebíčky a záviny z listového těsta.

    g
    gambis

    Hmm, to vypadá úžasně. Sýry a pistácie jsem ještě takhle dohromady nedávala. Ale na tom není co zkazit. Děkuji za inspiraci. Určitě vyzkouším.

    k
    krockovapavla

    Spojení sýra a pistácií se mi zdá jako hodně dobrý nápad:)

    l
    lidka2

    Tahle koule vypadá opravdu pikantně – až bude příležitost, rozhodně recept vyzkouším!

    l
    ladouch

    Vypadají moc dobře, až bude příležitost zkusím.

    c
    catberry

    Tento nápad se mi líbí. Ideální na nějakou oslavu.

    d
    Daniela76

    Pikantní sýrová koule s pistáciemi bude určité skvěle chutnat.Zkusím to vyzkoušet.

    v
    viki11

    Tato koule má jedinečnou chuť a skvěle se hodí k oslavám. Je to slavnostní sýrový dezert.

    b
    Bobina1

    Zajimavý recept. Chtělo by to ochutnat.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist