profimedia-0102181793-352x198.jpg

Piškotový moučník s krémem

Piškotový korpus rozkrájejte na proužky asi 5 x 2 cm. Polovinu pokapejte bylinným likérem a druhou polovinu rumem. Kandované ovoce nadrobno nakrájejte. Žloutky utřete se 6 lžícemi cukru do pěny a postupně přimíchejte citronovou kůru, mléko a mouku. Směs nalijte do kastrůlku...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist