Piškotový dort s ovocem a želatinou
Těsto: 3 vejce, 12,5 dkg cukru krupice, 5 lžic teplé vody, 12,5 dkg polohrubé mouky, ½ balení prášku do pečiva Náplň: 2 šlehačky, 2 lžíce práškového cukru, 2 ztužovače šlehačky, 2 zakysané smetany, jakékoli ovoce Želatina: ½ l šťávy...
moc pěkně popsaný postup přípravy moučníku
musím tohle zkusit upéct sladký je dobrý zákusek a želatinu miluji
vypadá to na bezvadnou dobrotu – hned bych si dala !
Dělám, ale do druhého dne určitě v lednici k uležení celý nevydrží.
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
výborné,u nás hodně oblíbené.Dlouho jsem nedělala.