Piškotový beránek s kakaem

Žloutky s cukrem utřeme do pěny, postupně přimícháváme horkou vodu, přidáme mouku s citronovou kůrou, vanilkový cukr a z bílků ušlehaný pevný sníh. Do jedné třetiny těsta přidáme kakao, vlijeme do tukem vymazané a prosátou strouhankou vysypané beránkové formy a pečeme ve středně vyhřáté troubě.

Diskuze

9 komentářů

    nova2

    Klasický recept na Velikonoce.

    b
    brontik

    ten peču také a můži dporučit

    x
    xxkouckaxx

    Proč si péct beránka jen na Velikonoce – já jej nepeču vůbec , raději koupím

    x
    xxkouckaxx

    myslím , že to těsto se dá použít do jakékoliv formy

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    z
    Zuzana2403

    Souhlasím, že těsto lze použít i do jiné formy. A proč si neudělat beránka třeba v létě.

    x
    xxkouckaxx

    to těsto se mi dost líbí a ani je nepotřebuji péct v beránčí formě

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist