Piškotový beránek s kakaem
Žloutky s cukrem utřeme do pěny, postupně přimícháváme horkou vodu, přidáme mouku s citronovou kůrou, vanilkový cukr a z bílků ušlehaný pevný sníh. Do jedné třetiny těsta přidáme kakao, vlijeme do tukem vymazané a prosátou strouhankou vysypané beránkové formy a pečeme ve středně vyhřáté troubě.
Klasický recept na Velikonoce.
ten peču také a můži dporučit
Proč si péct beránka jen na Velikonoce – já jej nepeču vůbec , raději koupím
myslím , že to těsto se dá použít do jakékoliv formy
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
Souhlasím, že těsto lze použít i do jiné formy. A proč si neudělat beránka třeba v létě.
to těsto se mi dost líbí a ani je nepotřebuji péct v beránčí formě