pilaf-z-bulguru-a-hub-352x198.jpg

Pilaf z bulguru a hub

Sušené houby předem (asi hodinu) namočte. Cibuli nakrájejte nadrobno a nechte ji na polovině dávky másla zesklovatět. Přidejte bulgur a za stálého míchání 3 minuty opékejte. Přilijte horký vývar, trochu osolte a uveďte do varu. Přikryté vařte při mírné teplotě 10 minut, odstavte...

Diskuze

4 komentáře

    p
    patricia077

    Tak tady bych si rozhodně dala říct :-)..

    l
    lucik21

    Pilaf z bulguru a hub určitě vyzkouším

    b
    Bobina1

    Pilaf z bulguru a hub zkoušet nebudu.

    s
    Stendy

    Pilaf z bulguru a hub – není nic pro mne.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist