pilaf-z-bulguru-a-hub.jpg

Pilaf z bulguru a hub

Sušené houby předem (asi hodinu) namočte. Cibuli nakrájejte nadrobno a nechte ji na polovině dávky másla zesklovatět. Přidejte bulgur a za stálého míchání 3 minuty opékejte. Přilijte horký vývar, trochu osolte a uveďte do varu. Přikryté vařte při mírné teplotě 10 minut, odstavte...

Diskuze

4 komentáře

    p
    patricia077

    Tak tady bych si rozhodně dala říct :-)..

    l
    lucik21

    Pilaf z bulguru a hub určitě vyzkouším

    b
    Bobina1

    Pilaf z bulguru a hub zkoušet nebudu.

    s
    Stendy

    Pilaf z bulguru a hub – není nic pro mne.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist