Pikantní vepřové s chilli a žampiony
Maso nakrájíme na proužky a orestujeme na oleji s nakrájenou cibulí. Přidáme žampiony, lisovaný česnek a koření. Podlijeme pivem a dusíme. Zeleninovou směs uvaříme doměkka, rozmačkáme vidličkou a přidáme k masu. Maso-zeleninovou směs podlijeme zbylým pivem a dusíme asi hodinu. Přílohou může být chleba i brambory záleží...
enáročné na přípravu a velmi dobré – tohle musím zkusit !
recept jsem vyzkoušela a naše rodina z něj byla nadšená 🙂 je to dobrota
toto může být opravdu pikantní překvapení jak pro hostitele tak i hosty
Nemusí chutnat špatně,samé dobré suroviny.
vypadá to dobře , zelenina je vždy dobrá a masu dodá super chuť !
moc dobré, všechno kam se dává pivo mě chutná, pivem se nemůže nic pokazit.
Pikantní překvapení – mňamka, vyzkouším a předložím rodině, určitě bude mít úspěch, skvělá dobrůtka :-)))