Pikantní vepřové kostky s feferonkou a kari

1. Vepřové maso pokrájíme na kostičky, přidáme cibuli pokrájenou na kolečka a všechny ostatní vyjmenované ingredience, dobře promícháme a necháme nejméně 24 hodin v chladnu odležet. 2. Pak pikantní vepřové kostky smažíme na rozpáleném oleji a můžeme je podávat s bramborovou kaší a zeleninovým salátem...

Diskuze

7 komentářů

    l
    lidka2

    Tohle by nemuselo být špatné, ale zkusila bych kvůli délce přípravy spíš nudličky.

    x
    xxkouckaxx

    Pikantní vepřové kostky – ostré jídlo já mám moc ráda !

    h
    Hoja

    určitě vynikajicí

    a
    aknela11

    něco podobného, rychlé, chutné – zkrátka super

    k
    karkulkaa

    može byt zaujímavá chut

    p
    puntik

    dělám, ještě přidávám zeleninu

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist