steaky-z-lososa.jpg

Pikantní steaky z lososa se slaninou

Steaky z lososa osušíme ubrouskem,  z obou stran osolíme a necháme odpočinout. Přebytečnou vodu otřeme, naskládáme na talíř a potřeme hořčicí, pokapeme worcesterem a citrónovou šťávou. Nejméně půl hodiny ponecháme v chladu, aby rybí maso nasáklo. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, uzenou slaninu nakrájíme na...

Diskuze

11 komentářů

    Viky17

    Touto dobrůtku bych ráda ochutnala, zvláště kdyby mi ji někto připravil, to bych si dala líbit.

    g
    glady

    losov je vynikající ryba na všechny způsoby

    l
    ladouch

    Ryby u nás jím jen já, tuhle bych si hned dala.

    k
    kludi

    tak to vypadá hodně dobře, asi budeme mít zítra lososa:))))

    b
    brontik

    hm hned bych si dala lososa milujeme

    e
    Elisa19

    Losos je jedna z mála ryb, které mi chutnají,tak si klidně připravím i na tento způsob.

    m
    martinnatr

    lososa milujeme na každý způsob

    v
    viki11

    Pikantní steaky z lososa, zejímavý recept. Určitě jej uvítají zejména milovníci ryb.

    l
    lucik21

    loso mám ráda a pikantní steaky si ráda udělám

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist