Pikantní salsa s bazalkou

Na olivovém oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, rozmačkaná rajčata a podravku. Na mírném ohni dusíme 15 minut. Pak vyvaříme za občasného podlévání vínem do požadované hustoty. Hotovou salsu posypeme bazalkou. Lze uvařit do zásoby a zmrazit!

Diskuze

4 komentáře

    a
    aknela11

    hmmm velmi lákavé. Určitě vyzkouším. Nikdy jsem nic podobného nezkoušela

    Viky17

    Salsu se špagetami bych si ráda dala, určitě by mi chutnala, jen by se mi líbilo, kdyby Podravka, která je umělé dochucovadlo byla nahrazena jiným kořením.

    x
    xxkouckaxx

    nevypadá to špatně , mohlo by se to přidávat i pod maso !

    D
    doublefantasy

    to zní dobře, na špagety bych si to udělala..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist