Pikantní rybí filé na víně
Filé osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a bílým vínem. Opékáme dozlatova. Zdobíme citrónem a zelenou petrželí. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo hranolky.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Filé osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a bílým vínem. Opékáme dozlatova. Zdobíme citrónem a zelenou petrželí. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo hranolky.
Filé mám ráda, ale na víně jsem ještě nezkoušela.
Pikantní rybí filé na víně mám rada.
Pikantní rybí filé na víně vypadá moc dobře
Rybí filé dělávám, ale na víně jsem jej ještě nedělala.