pikantni-rybi-file-352x198.jpg

Pikantní rybí filé na víně

Filé osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a bílým vínem. Opékáme dozlatova. Zdobíme citrónem a zelenou petrželí. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo hranolky.

Diskuze

4 komentáře

    n
    nova2

    Filé mám ráda, ale na víně jsem ještě nezkoušela.

    j
    jankac

    Pikantní rybí filé na víně mám rada.

    l
    lucik21

    Pikantní rybí filé na víně vypadá moc dobře

    b
    Bobina1

    Rybí filé dělávám, ale na víně jsem jej ještě nedělala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist