pikantni-rybi-file.jpg

Pikantní rybí filé na víně

Filé osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a bílým vínem. Opékáme dozlatova. Zdobíme citrónem a zelenou petrželí. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo hranolky.

Diskuze

4 komentáře

    nova2

    Filé mám ráda, ale na víně jsem ještě nezkoušela.

    j
    jankac

    Pikantní rybí filé na víně mám rada.

    l
    lucik21

    Pikantní rybí filé na víně vypadá moc dobře

    b
    Bobina1

    Rybí filé dělávám, ale na víně jsem jej ještě nedělala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist