Pikantní rybí filé na víně

Suroviny

rybího filé
4 ks
bílého vína
4 PL
sůl
dle chuti
citron
dle chuti
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Filé osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a bílým vínem. Opékáme dozlatova. Zdobíme citrónem a zelenou petrželí. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo hranolky.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.2.2017 11:54| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist