pikantni-podkovy-z-kapra-352x198.jpg

Pikantní podkovy z kapra s česnekem

Vykuchaného kapra rozkrájejte na podkovy. Tatarskou omáčku, hořčici, solamyl, sůl, koření, utřený česnek, citrónovou šťávu a pivo rozmíchejte a směsí potřete kusy ryby. Přendejte je do mísy a přelijte zbytkem marinády. Mísu překryjte fólií nebo alobalem a uložte alespoň na 2 hodiny do...

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Kapra nemám rada.

    s
    sumka55

    kapra nejím ani na Vánoce

    b
    Božena Brázdilová

    Pikantní podkovy z kapra s česnekem jsou jistě dobré, ale já nerada obírám kosti.

    nova2

    Hned bych ochutnala, akorát kde rychle sehnat kapra.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist