Pikantní podkovy z kapra s česnekem

Suroviny

kapr

1 ks

tatarská omáčka

4 PL

hořčice

1 PL

solamyl

1 PL

pepř

1 ČL

drcený kmín

1 ČL

pálivá mletá paprika

1 ČL

česnek

3 stroužky

sůl

1 ČL

šťáva z ½ citrónu

1/2 ks

pivo

50 ml

hladká mouka na obalení

dle potřeby

olej na smažení

dle potřeby

citrón a zelená petrželka na ozdobu

dle libosti

Postup přípravy:

Vykuchaného kapra rozkrájejte na podkovy. Tatarskou omáčku, hořčici, solamyl, sůl, koření, utřený česnek, citrónovou šťávu a pivo rozmíchejte a směsí potřete kusy ryby. Přendejte je do mísy a přelijte zbytkem marinády. Mísu překryjte fólií nebo alobalem a uložte alespoň na 2 hodiny do chladu (nebo i přes noc). Jednotlivé porce obalte v hladké mouce a usmažte z obou stran na rozpáleném oleji. Podávejte ozdobené plátky citrónu a snítkami zelené petrželky. Vhodnou přílohou jsou jakkoliv upravené brambory a zeleninový salát.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.8.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist