Pikantní podkovy z kapra s česnekem

Suroviny

kapr

1 ks

tatarská omáčka

4 PL

hořčice

1 PL

solamyl

1 PL

pepř

1 ČL

drcený kmín

1 ČL

pálivá mletá paprika

1 ČL

česnek

3 stroužky

sůl

1 ČL

šťáva z ½ citrónu

1/2 ks

pivo

50 ml

hladká mouka na obalení

dle potřeby

olej na smažení

dle potřeby

citrón a zelená petrželka na ozdobu

dle libosti

Postup přípravy:

Vykuchaného kapra rozkrájejte na podkovy. Tatarskou omáčku, hořčici, solamyl, sůl, koření, utřený česnek, citrónovou šťávu a pivo rozmíchejte a směsí potřete kusy ryby. Přendejte je do mísy a přelijte zbytkem marinády. Mísu překryjte fólií nebo alobalem a uložte alespoň na 2 hodiny do chladu (nebo i přes noc). Jednotlivé porce obalte v hladké mouce a usmažte z obou stran na rozpáleném oleji. Podávejte ozdobené plátky citrónu a snítkami zelené petrželky. Vhodnou přílohou jsou jakkoliv upravené brambory a zeleninový salát.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.8.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist