omacka-z-rajcat-a-cesneku-352x198.jpg

Pikantní omáčka z rajčat a česneku – rajčes

Suroviny nakrájejte a se solí rozmixujte na kaši. Čím důkladněji mixujete, tím bude omáčka jemnější a hustší. Nalijte do sklenic od kečupu, uzavřete a uložte ve spíži. Takto i bez sterilace vydrží minimálně rok beze změny chuti, vůně a pozitivních vlastností rajčat i česneku. Lze...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist