pikantni-medove-cibulky-352x198.jpg

Pikantní medové cibulky

Cibulky oloupejte a dejte do kastrolu. Zalijte je medem, vínem, citrónovou šťávou a octem. Přidejte sůl, pepř, vločky papriky, nakrájenou feferonku, tymián a citrónovou kůru. Uveďte do varu a zvolna vařte doměkka (podle velikosti cibulek cca 15 minut). Nakonec zahustěte solamylem rozmíchaném v malém...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist