Pikantní medové cibulky

pikantni-medove-cibulky-1100x618.jpg

Suroviny

malá cibulka

600 g

med

150 ml

bílé víno

125 ml

feferonka

1 ks

chilli omáčka

1 PL

vločky červené papriky

1 ČL

tymián

4 snítky

citrónová kůra

1 ČL

citrónová šťáva z 1 citrónu

1 ks

vinný ocet

1 PL

solamyl

1 ČL

sůl, pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Cibulky oloupejte a dejte do kastrolu. Zalijte je medem, vínem, citrónovou šťávou a octem. Přidejte sůl, pepř, vločky papriky, nakrájenou feferonku, tymián a citrónovou kůru. Uveďte do varu a zvolna vařte doměkka (podle velikosti cibulek cca 15 minut). Nakonec zahustěte solamylem rozmíchaném v malém množství vína. Podávejte samotné s pečivem nebo jako přílohu ke grilovanému či pečenému masu.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.8.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist