Pikantní maso v bramboráku

Suroviny

vepřové maso
500 g
česnek
6 stroužky
feferonka
1 ks
vegeta
mletý pepř
mletá červená paprika
sójová omáčka
olej
kečup
4 PL
hořčice plnotučná
1 PL
cibule
1 ks
sůl
brambory
10 ks
vejce
3 ks
majoránka
mléko
sýr Eidam
100 g
nakládaná zelenina

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Maso nakrájíme na tenké plátky, přidáme sůl, vegetu, vejce, česnek, 1 kávovou lžičku oleje, sójovou omáčku, nadrobno nakrájenou feferonku. Dobře promícháme a necháme odstát 1/2 hodinu.

Cibuli nadrobno pokrájíme a zpěníme na oleji. přidáme masovou směs a opečeme bez přidání vody. Ochutíme kečupem, hořčicí, podle potřeby podléváme vodou a dusíme doměkka.

Placky:
Brambory nadrobno nastrouháme, posolíme, přidáme vegetu, pepř, majoránku, česnek, vejce, lžičku oleje, mléko a mouku podle potřeby.

Z těsta smažíme větší placky. Každou naplníme masem, přeložíme na půl a posypeme eidamem. Podávame s nakládanou zeleninou.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.4.2012 8:08| autor: melisa

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist