Pikantní mandle s chilli a rozmarýnem

Troubu předehřejeme na 150°C. Mandle rozprostřeme na plech a asi 20 min. pražíme do zlatava (přitom sem tam obracíme, aby byly opražené z obou stran stejně). Vyndáme z trouby a necháme trochu prochladnout. Z bílku vyšleháme sníh, přidáme cukr, sůl, chilli a koření podle výběru,...

Diskuze

6 komentářů

    b
    Bobina1

    pikantní mandle-? To ne.Já mám raději přírodní.

    l
    ladouch

    To musí být, ale dobrota, chystáme oslavu narozenin, tak určitě udělám.

    l
    liddduska

    Děkuju za perfektní recept. už se těším až to vyzkouším

    k
    karkulkaa

    tak tie ja milujem na všetky sposoby. ale pikantnésom ešte nemala

    a
    aduja

    budou asi dost ostré ,ale na různé oslavy,budou vynikající,vyzkouším

    a
    aknela11

    nudle – skvělý receptík – určitě vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist