pikantni-ku-eci-k-idelka.png

Pikantní kuřecí křidélka s česnekem

Z oleje, prolisovaného česneku, nasekaných chilli papriček a grilovacího koření si připravte marinádu, kterou důkladně potřete křidélka ze všech stran. Nechte uležet nejlépe do druhého dne. Grilujte za stálého otáčení a polévání pivem asi 45 minut (pokud grilujete v troubě, podložte maso...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Pikantní kuřecí křidélka pivem polévaná nerobievam, ale to pivo sa vyparí, a dobrá chuť istotne ostane.

    Viky17

    Pikantní kuřecí křidélka pivem polévaná – vypadají luxusně a musejí být naprosto výteční, hned bych si dala, když se dívám na lákavý obrázek.

    l
    ladouch

    Já je mám moc ráda i obalené jako řízek.

    l
    lucik21

    Pikantní kuřecí křidýlka vypadají dobře

    s
    stana1

    Já mám kuřecí křidélka naopak rád.

    b
    Bobina1

    Pikantní kuřecí křidélka pivem polévaná – nic pro mne. Já křidélka nerada obírám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist