Pikantní krůtí karbanátky s hráškem

pikantni-kruti-karbanatky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

krůtí mleté maso
500 g
česnek
1-2 stroužky
chilli koření
1/2 ČL
citrón
1 ks
sójová omáčka
2 ČL
máslo
1 PL
mražený zelený hrášek
1 balení
sůl, pepř
dle chuti
zelená petrželka
dle chuti
olej
dle potřeby
strouhanka
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso smíchejte s rozetřeným česnekem, solí, pepřem, sójovou omáčkou, chilli, lžičkou citrónové kůry a 2 lžícemi nasekané zelené petrželky. Hmotu dobře promíchejte, přikápněte lžičku oleje a podle potřeby přisypejte trochu strouhanky. Ze směsi tvořte malé nebo velké karbanátky a osmažte je na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Můžete je také potřít z obou stran olejem a ugrilovat. Hrášek poduste na másle doměkka a ochuťte solí. Karbanátky dejte na mísu, ozdobte zelenou natí, dílky citronu a obložte hráškem. Podávejte s vařenými bramborami nebo jen s pečivem.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.1.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist