Pikantní krůtí karbanátky s hráškem

pikantni-kruti-karbanatky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

krůtí mleté maso
500 g
česnek
1-2 stroužky
chilli koření
1/2 ČL
citrón
1 ks
sójová omáčka
2 ČL
máslo
1 PL
mražený zelený hrášek
1 balení
sůl, pepř
dle chuti
zelená petrželka
dle chuti
olej
dle potřeby
strouhanka
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso smíchejte s rozetřeným česnekem, solí, pepřem, sójovou omáčkou, chilli, lžičkou citrónové kůry a 2 lžícemi nasekané zelené petrželky. Hmotu dobře promíchejte, přikápněte lžičku oleje a podle potřeby přisypejte trochu strouhanky. Ze směsi tvořte malé nebo velké karbanátky a osmažte je na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Můžete je také potřít z obou stran olejem a ugrilovat. Hrášek poduste na másle doměkka a ochuťte solí. Karbanátky dejte na mísu, ozdobte zelenou natí, dílky citronu a obložte hráškem. Podávejte s vařenými bramborami nebo jen s pečivem.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.1.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist