hovezi-zavitky.jpg

Pikantní hovězí závitky plněné žampiony a slaninou

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Maso poklademe nejprve slaninou, na ni rozdělíme plátky žampionů, pak párek a tenké půlkolečko cibule. Plátky zavineme a sepneme masovými jehlami nebo ovážeme nití. Na rozpáleném oleji závitky zprudka ze všech stran orestujeme....

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Dobrota.

    Stanislava Nováková

    Recept vypadá opravdu hezky pikantně a chutně.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Pikantní hovězí závitky plněné žampiony a slaninou – trochu jiný moravský brabec.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist