hovezi.jpg

Pikantní hovězí plátky

Celou cibuli nakrájíme na kostičky, orestujeme na olivovém oleji a dáme na okraj pánvičky. Položíme osolené opepřené maso a na vrchní stranu dáme všechnu cibuli z pánve (aby se nám za tu dobu nepřipálila), po otočení opět dáme cibuli na vrchní stranu masa....

Diskuze

9 komentářů

    m
    martinnatr

    něco podobného dělám, moc dobré

    j
    jankac

    Hovězí plátky akoby sa vytratili z nášho menu. Robievam ich pár krát v roku.

    l
    ladouch

    S tímto receptem se u mých masožroutů určitě dočkám pochvaly.

    l
    lucik21

    Hovězí plátky mám ráda, dělávám je

    v
    viki11

    Hovězí plátky bývají delikatesa. Nyní je připravuji málo, kvůli celkem vysoké ceně.

    g
    glady

    hovězí plátky nedělávám často, kvůli ceně hovězího masa

    e
    Elisa19

    Hovězí plátky dělávám,ale ne v této úpravě, vyzkouším.

    b
    Bobina1

    Hovězí plátky vypadají dobře.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist