Pikantní hovězí plátky

Suroviny

hovězí kýta nebo plec
2 plátky
sůl a pepř
dle chuti
worcestrová omáčka
dle chuti
sójová omáčka
dle chuti
cibule
1 ks
zásmažka
dle potřeby

Postup přípravy:

Celou cibuli nakrájíme na kostičky, orestujeme na olivovém oleji a dáme na okraj pánvičky. Položíme osolené opepřené maso a na vrchní stranu dáme všechnu cibuli z pánve (aby se nám za tu dobu nepřipálila), po otočení opět dáme cibuli na vrchní stranu masa. Dusíme, podléváme vodou, přidáme sójovku, worcestr. Až je maso měkké, vyndáme a vývar z masa zahustíme (zlehka). Na jiné pánvi orestujeme mraženou zeleninu, kterou osolíme, je to jen dekorace na talíř, stačí malé množství. Hranolky jako příloha, a výborný nedělní oběd je na světě.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2014 4:06| autor: Nikolnight

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist