Pikantní hovězí plátky

Suroviny

hovězí kýta nebo plec
2 plátky
sůl a pepř
dle chuti
worcestrová omáčka
dle chuti
sójová omáčka
dle chuti
cibule
1 ks
zásmažka
dle potřeby

Postup přípravy:

Celou cibuli nakrájíme na kostičky, orestujeme na olivovém oleji a dáme na okraj pánvičky. Položíme osolené opepřené maso a na vrchní stranu dáme všechnu cibuli z pánve (aby se nám za tu dobu nepřipálila), po otočení opět dáme cibuli na vrchní stranu masa. Dusíme, podléváme vodou, přidáme sójovku, worcestr. Až je maso měkké, vyndáme a vývar z masa zahustíme (zlehka). Na jiné pánvi orestujeme mraženou zeleninu, kterou osolíme, je to jen dekorace na talíř, stačí malé množství. Hranolky jako příloha, a výborný nedělní oběd je na světě.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2014 4:06| autor: Nikolnight

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist