Pikantní hovězí pečeně s česnekem a párky

Suroviny

zadní hovězí maso

8 plátků

velká cibule

1 ks

sůl

mletá paprika

česnek

4 stroužky

hladká mouka

1 PL

nožičky párku

3 ks

olej

2 PL

voda

Postup přípravy:

Omyté maso naklepeme, osolíme, poprášíme paprikou, potřeme rozdrceným česnekem a obalíme v hladké mouce. Na pánvi s rozehřátým olejem osmažíme oloupanou nadrobno nakrájenou cibuli. Cibuli přendáme do pekáče a na zbytku oleje opečeme plátky masa.

Opečené maso i s olejem dáme k cibuli. Přidáme na tenká kolečka nakrájené párky, podlijeme vodou a dusíme v troubě doměkka. Během pečení podléváme vodou a obracíme. Šťávu můžeme dochutit solí.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
26.7.2011 8:04| autor: MARCURKA

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist