Pikantní gulášová polévka s masem a paprikou

Suroviny

hovězí maso
250 g
cibule
300 g
červená paprika
1 ks
zelená paprika
1 ks
hovězí vývar z kostky
1 l
rajský protlak
4 PL
mletá červená paprika
tabasco
1 ČL
olej
sůl
mletý pepř

Postup přípravy:

Ve velkém hrnci poduste na oleji na drobno nakrájenou cibuli a obě papriky pokrájené na proužky.Přidejte dvělžičky mleté sladké papriky,špetku pálivé papriky a na malé kostičky nakrájené hovězí maso.Za stálého míchání chvilku opékejte, potom přilijte vývar a rajský protlak, dpsolte, a okořeňte tabascem i pepřem a nechte zvolna vařit tak dlouho, dokud maso nezměkne.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist