Pikantní gulášová polévka s masem a paprikou

Suroviny

hovězí maso
250 g
cibule
300 g
červená paprika
1 ks
zelená paprika
1 ks
hovězí vývar z kostky
1 l
rajský protlak
4 PL
mletá červená paprika
tabasco
1 ČL
olej
sůl
mletý pepř

Postup přípravy:

Ve velkém hrnci poduste na oleji na drobno nakrájenou cibuli a obě papriky pokrájené na proužky.Přidejte dvělžičky mleté sladké papriky,špetku pálivé papriky a na malé kostičky nakrájené hovězí maso.Za stálého míchání chvilku opékejte, potom přilijte vývar a rajský protlak, dpsolte, a okořeňte tabascem i pepřem a nechte zvolna vařit tak dlouho, dokud maso nezměkne.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist