Pikantní guláš bez míchání s feferonkami

Maso a cibuli nakrájet, smíchat ostatní suroviny, pořádně promíchat (masoxy rozpustím v malém hrníčku a pak doliju do 1 l vodu), dát vše do pekáče, je lepší do simaxové misky, přikrýt alobalem a péct na 250 st. asi 1,5 hodiny.     NEDOLÉVAT VODU,...

Diskuze

3 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Guláš bez míchání – moc se mi to líbí a už dlouho se na něj chystám

    x
    xxkouckaxx

    o tomhle jsem už párkrát slyšela , musím to konečně vyzkoušet !

    p
    Peggy89

    přítel říkal že nějaký jeho kolega dělá dobrý guláš v troubě možná to bude tady toto

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist